Vinkkejä tietokoneen käyttämiseen alkuperäisen musiikin nauhoittamiseen

Last updated on: Published by: gorgeousrhinoceros37b4f7a8 0


Alkuperäisen musiikin nauhoittaminen tietokoneella on monimutkainen prosessi, mutta se voidaan saavuttaa tehokkaasti luovuuden, kovan työn ja oikean koulutuksen avulla. Tiedot asettamisesta, nauhoittamisesta, sekoittamisesta, masteroinnista ja mainostamisesta ovat välttämättömiä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita musiikin mainostamisesta yleisölle.

Markkinoilla on erilaisia ​​kotitallennusohjelmistoja, mutta laadukas kappale kirjoitettaessa tapahtuu monimutkainen prosessi, ja kuuntelija saa ensimmäisen kerran kuunnella mestariteostasi. Tai kirjoitit ensimmäisen kappaleesi tai kirjoitit muutaman tai jopa nauhoitit muutaman. Älä välitä tilanteestasi: Jos haluat jakaa tietosi maailmalle, sinun on koulutettava oikeasta tavasta tallentaa ja antaa musiikkia yleisölle. Tähän sisältyy tehokkaan kotitallennusaseman tai studion rakentaminen, tietäminen siitä, kuinka äänitysohjelmistoja käytetään oikein, sekoittaminen, masterointi ja viimeinkin tekniikan käyttäminen musiikin tehokkaaseen mainostamiseen. Kaikki nämä asiat vaativat aikaa ja harjoittelua hallitsemiseen. Hyvä uutinen on kuitenkin, että alkuperäinen musiikki ja tietokone on mahdollista tallentaa tehokkaasti ja mahdollisesti pienellä luovuudella ja vaivalla.

Kymmenen vinkkiä kotistudion perustajall

Ensimmäinen askel kiinteistöyrityksen onnistuneessa tallennuksessa on laitteen asentaminen. Tietokoneen lisäksi myös instrumentti! Äänenlaatu riippuu laitteen signaalin tasosta. Signaalien interaktiivisen tavan ymmärtäminen auttaa sinua vakuuttamaan, että laitteiden oikeaa tasoa ja äänenvoimakkuutta tulisi käyttää korkealaatuisen äänen saavuttamiseksi. Tämän järjestelmän perustoiminto on kuitenkin mikrofonin tai soittimen asettaminen sekoittimeen tai esivahvistimeen, virtajohto sekoittimen tai esivahvistimen linjalta äänikortin linjaan ja kytke sitten kaapeli äänikorttilinjalta vahvistimeen. , Virtalähde tai kuulokkeet. Jokainen tämän ketjun komponentti vaikuttaa äänen laatuun, joten kaikki komponentit on valittava huolellisesti esivahvistimesta mikrofoniin tai jopa kaapeliin. Muista, että huoneesi akustiikka vaikuttaa myös lopputuotteeseen.

Kun asetus on valmis, löydät käyttäjäystävällisen tallennusohjelmiston ja tunnet itsesi. Suorita useita nauhoituksia kuivista nauhoituksista alkaen. Useimpien mielestä äänityksen käyttö on helpompaa, koska voit hallita lopputuotetta paremmin. Jos käytät tehosteita nauhoituksen aikana, ne jumittuvat. Tallennuksen avulla voit lisätä tehosteita myöhemmin tai pitää ne poissa, jos haluat. Kuivan nauhoituksen jälkeen tee uusi. Kokeilu on avain parhaan menetelmän kuulemiseen. Niin kauan kuin tiedät äänityksen äänenvoimakkuuden ja tason, se vaikuttaa siihen, miten muutat sitä tulevassa prosessissa. Lisäksi meidän on pidettävä kaikki ajoissa. Et halua musiikkisi kuulostavan huolimatta tai ammattimaiselta. Käytä metronomia tai napsauta raitaa varmistaaksesi, että kappaleesi kuulostaa erinomaiselta. Muuta jatkuvasti huoneen sijaintia tai äänenvoimakkuutta ja tasoa ja luota korviin. Kuulet sen kuulostavan parhaalta. Käytä sitä opastamaan tallennusprosessia.

Äänitä musiikkia kotona niin kuin ammattilaiset

Sekoittaminen on todellinen taide, joka on sekä aikaa vievää että monimutkaista. Korvien kouluttaminen ja ohjelmiston testaaminen auttavat sinua tässä prosessissa. Yritä välttää lannistumista. Lisäkokemuksen avulla sekoittaminen on helpompaa. Muista aina kappaleen iso kuva riippumatta siitä, sekoitatko yhtä osaa kerrallaan tai tarkkailet kaikkia kappaleen kappaleita samanaikaisesti. Sinun on oltava tietoinen, kappale soitetaan ympäri, kuinka instrumentti on osa ääntä ja miten haluat sen kuulostavan. Pysy keskittyneenä ja onnistut. Jos huomaat iskeneesi, lepää ja pelota ja palaa myöhemmin takaisin.

Related posts

Nopea ja ilmainen musiikki – tulevaisuuden tapa
Last updated on: Published by: gorgeousrhinoceros37b4f7a8 0
Mikä on heavy metal -musiikki?
Last updated on: Published by: gorgeousrhinoceros37b4f7a8 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *