Onko tämän päivän musiikki turvallista meille?

Last updated on: Published by: gorgeousrhinoceros37b4f7a8 0

Rock-musiikilla on vahva vaikutus nykypäivän Kaijiin. Mutta onko se turvallista? Vanhempien pitäisi tilata jotain? Musiikilla ja taiteilijoilla on monia positiivisia tekijöitä. Perheen on suodatettava.

Kun Dang Zhongzhongilla on hieno linja, on helppo hallita kuuntelemansa musiikin tyyppiä. Pääosa on kuunnella vanhempiasi. Vanhemmat voivat halutessaan kuunnella erityisesti lapsille kirjoitettua musiikkia, mutta toisinaan perheenjäsenet voivat kuunnella, kuka asettaa stereoaseman viimeiseksi.

Kysymys on: Onko rokkomusiikki turvallista lapsille?

Lähes kaikki myydyimmät elokuvat ovat rockia. Mutta onko tällä “kapinallisella” musiikkityylillä positiivinen vai kielteinen vaikutus lapsiin ja yhteiskuntaan?

Kuten melkein jokaisessa aiheessa, on monia etuja ja haittoja.

Fakta: Rock on taiteen muoto, joka edistää luovuutta ja ilmaisua. Monilla kappaleilla on erittäin runollinen sanoitus ja ne lähettävät hienoja viestejä ihmisille. Nykyään suuri musiikin välittämä viesti on muutos maailmassa.

Vuonna 1985 Black Sabbathista U2: lle monet rock-muusikot soittivat “Live Aid” -tapahtuman. Se keräsi yli 232 miljoonaa dollaria nälänhätäapuun Etiopiassa, ja se sai inspiraation Pink Floydin kappaleesta “Tidal Turn” Roger Watersilta.

Jo nykyäänkin monet bändit nauttivat eduista monista syistä. Useat bändit ovat kiertäneet Irakissa ja esiintyneet merentakaisissa joukkoissamme. 9–11 iskujen, hirmumyrsky Katrinan ja Intian valtameren vuoden 2004 maanjäristyksen jälkeen järjestettiin monia rock-hyvinvointikonsertteja varojen keräämiseksi.

Yhtye edistää kristinuskoa musiikissaan, erityisesti tällä aikakaudella. Suositut yhtyeet, kuten P.O.D., Fei Ye, Pillar ja monet muut, levittävät uskontoa laajasti ja avoimesti musiikkinsa kautta. Yhdessä muiden bändien, kuten Benjaminin ja Chevillen kanssa, he promootivat sitä hienovaraisesti runollisten ja abstraktien sanoitusten avulla.

On selvää, että monet taiteilijat päättävät levittää iloa anteliaisuudestaan, anteliaisuudestaan ​​ja rahansa kautta. Onko muita etuja?

Musiikki, kuten myös rock, voivat motivoida nuoria valitsemaan terveellisen harrastuksen ja soittamaan musiikkia. Soittimen oppiminen voi auttaa lasta löytämään luovan muodon, joka voidaan ilmaista käsittämättömällä tavalla. Vaikka Qu: sta ei tulisi seuraavaa idolia, musiikin nauttiminen voi usein olla kuuntelu kuuntelijoille tai esiintyjille tunneongelmien tai traumaattisten tapahtumien edetessä elämän edetessä.

Kuten kaikki hyvät asiat, on kuitenkin väistämätöntä, että huomaat sen olevan huono.

Monet taiteilijat ilmaisevat tunteensa sairastavien ja epänormaalien metafoorien avulla ja puhuvat tummasta tabu-teemasta.

Vanhempien kuulemiseen ei voida luottaa joka päivä. Esimerkiksi Deftonesin kappale “Digitaalinen sauna” ja “Lhabia” puhuvat unesta unelmasta kauhistuneesta kauhistuttavasta ja melankolisesta käytöksestä. Tässä albumissa ei ole vanhempien kuulemisia. Samalla yhtyeellä on kuitenkin kappaleita huumeita, rasismia ja muita positiivisia vaikutteita vastaan, mutta niitä ei ole suunnattu pienille lapsille.

Huolimatta R.I.A.: n auttamisyrityksistä, he eivät ole amerikkalaisia ​​vanhempia.

Kun aloimme löytää makuamme musiikista, vanhempien on valvottava sisältöä ja tekstiä. Tai lapsesi voi löytää laulajan tai bändin, joka todella pitää siitä. Kuuntelet tätä laulua ja hyväksyt sen. Toisin sanoen, varmista, että ostaessasi CD-levyä, kuuntele tarkkaan kaikkia kappaleita tai osta vain hyväksymäsi kappale.

Perheenä ja yhteiskuntana emme halua levy-yhtiön tai kenenkään muun päättävän mielestämme sen olevan asianmukaista. Meillä on etuoikeus tehdä päätöksiä. Olen erittäin kiitollinen heidän huomautuksistaan ​​ja siksi tunnisteista. Mutta viime kädessä olemme vanhempia; olemme vastuussa korvan tukista.

Joten seuraavan kerran haluat kuunnella suosikkikappaleesi, mutta älä kieltäyty heti kuuntelemasta molempien korvien kanssa. Opit, että lapsesi tykkää eikä pidä siitä. Saat syvemmän käsityksen lapsesi käytännöstä. Opit, että kielsit ehdottomasti lapsesi.

Related posts

Lapset musiikilla
Last updated on: Published by: gorgeousrhinoceros37b4f7a8 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *