Mikä on heavy metal -musiikki?

Last updated on: Published by: gorgeousrhinoceros37b4f7a8 0

Heavy metal -musiikkia kehitettiin rockmusiikista 1960-luvun lopulla. Viimeisen 40 vuoden aikana se ei ole vain tullut omaan tyylilajiinsa, vaan siitä on tullut myös täydellinen kulttuuri. Se on jaettu kymmeniin alalajeihin, ja ainutlaatuisella tyylillään se on saavuttanut suosiota maailmanlaajuisesti.

Klassisella heavy metal -musiikilla kuvataan paksu, valtava ääni, joka sisältää laajennetut kitarasoolot, monimutkaiset rytmit, vahvistetun vääristymisen ja yleisen äänenvoimakkuuden. Suurimmassa osassa ryhmiä pääsoittimet ovat sähkökitarat, bassokitarat, rummut, laulu ja joskus näppäimistöt. Vaikka useimmat ryhmät pitävät laulajia banderollikantajanaan, heavy metal -musiikki keskittyy usein pääkitaristiin.

Kuka sanoo mikä on hyvää musiikkia?

Raskaan metallimusiikin kitara on avain. Hän suorittaa laajennetun metalliherran ja johtaa yleensä joukkuetta. Vaikka jotkut metalliset kitarat käyttävät päävoimakordeja kappaleiden laulamiseen, suurin osa heistä on oppinut klassista musiikkia ja heillä on uskomattomia kykyjä. Jotkut käytetyistä tekniikoista ovat vaihtoehtoinen poiminta, narun alla lentäminen, lyöminen, lagato, lakaisu ja taloudellinen lajittelu.

Heavy metal -musiikki kehitettiin 1960-luvun lopulla mustien sapattien ja muiden ryhmien, kuten Zeppelin, kanssa. Tämän uuden musiikkityylin alkuperästä syntyi valtava musiikkialaryhmä. Jotkut äärimmäiset metallimuodot keskittyvät yleensä aggressiivisiin tai verisiin sanoituksiin, kun taas toiset keskittyvät filosofisempiin teemoihin. Useimmissa metalleissa yleinen teema on tapa tehdä haluamasi, puhumattakaan maailmasta.

Raskaan metallin musiikkilaji on yhtä rikas kuin kunkin artistin ideologia. Suosituimpia heavy metal -musiikkityylejä ovat vaihtoehtoinen metalli, ei ihmisen konemetalli, funk-metalli, klassinen metalli, hiomaydin, teollinen metalli, metalliydin, uusklassinen metalli, nu metalli, gootti, nopeus, postmetalli, rap-metalli, likainen Mutametalli, tuomio- ja death metal. Jokainen alalaji tuo esiin elementtejä muista musiikkityyleistä, kuten blues, räppi, rock, vaihtoehto, folk, Bengzai, hip-hop ja klassinen musiikki.

Visuaalinen ulkonäkö on aina ollut voimakas tekijä heavy metal -musiikissa. Joistakin ryhmistä, kuten Kiss ja Alice Cooper, on tullut tunnetuksi omituisilla puvuillaan ja valtavilla lavaesityksillään.

Musiikkia pähkinänkuoressa

Nykyään klassisiin metallipäällisiin paitamekkoihin kuuluvat pitkät hiukset, hartiat, mustat T-paidat, metallibändilogot, farkut, mustat housut ja mustat nahkatakit. Toimittaja Nad Rahmanin mukaan pitkäkarvainen metalliyhteisön jäsenet taistelevat kaikkia kahleita vastaan ​​tarvitsemansa voiman puolesta.

Heavy metal -musiikki on hyvin maskuliinista, joten konsertissa ei ole tavanomaista tanssia. Useimmat katsojat osallistuvat pään iskuihin tai tekevät vain eleitä. Muita näyttelyesineitä voivat olla vaeltavat kahleet, sukellus vaiheessa tai joukkoselaaminen.

Heavy metal -faneilla on oma oikea koodi. Koodi vaatii esittäjien olevan aitoja ja sitoutuneita subkulttuureihin ja musiikkiin, eivätkä he saa myydä niitä. Jotkut esiintyjät käännettiin pois, koska heillä ei ollut aitoutta, jota yleisö halusi.

Related posts

Vinkkejä tietokoneen käyttämiseen alkuperäisen musiikin nauhoittamiseen
Last updated on: Published by: gorgeousrhinoceros37b4f7a8 0
Nopea ja ilmainen musiikki – tulevaisuuden tapa
Last updated on: Published by: gorgeousrhinoceros37b4f7a8 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *