Aktiivinen musiikki helppoon meditaatioon

Last updated on: Published by: gorgeousrhinoceros37b4f7a8 0Voit tunnistaa, onko kuunnelmasi musiikki positiivinen vai negatiivinen mielesi, kehosi, tunne-elämän ja psykologisen vasteen kautta. Kun harjoittelet rentouttavaa meditaatiota, aktiivinen musiikki alkaa loistavana paikkana.

Mindfulness-harjoituksia muusikolle

Meditaatiomusiikki tuottaa mitattavissa olevia tuloksia. Se hidastaa sykettä noin kerran, mikä antaa meille mahdollisuuden rentoutua, päästää irti, meditoida ja / tai nukahtaa. Meditaatiota on kuitenkin erityyppisiä, ja jokaiselle sopii erityyppinen musiikki. Rentouttava meditaatio auttaa sinua hidastamaan ja vapauttamaan stressiä, joten parasta musiikkia on helppo kuunnella ja siinä on elementtejä, jotka heijastavat rauhaa ja harmoniaa.

Saman tyyppiset soittimet ovat laatu, johon liität. Tämä voi vaihdella henkilöittäin. Voit esimerkiksi yhdistää huilumusiikin ääniin, ja sitten se voi inspiroida sinua, kun taas toiset voivat rinnastaa huilumusiikin hiljaiseen metsäkohtaukseen tai vesiputoukseen. Positiivinen musiikki on paras meditaatio, koska sillä on hyödyllisiä ominaisuuksia, tunne- ja henkinen tiukkuus on jännittävää, monet ihmiset jopa uskovat paranemiseen. Lisäksi se voi rentoutua, rauhoittua ja jopa fyysisesti ja henkisesti stimuloida.

Positiivinen musiikki ei ole sanoituksia, vaan musiikki itsessään. Lähes kaikki 1950-luvun musiikki oli positiivista, joten sitä ei tarvitse kutsua, koska se ei ole kielteisesti rajattu kappale, jota voidaan puhua. Nykypäivän musiikki ei ole sama: raskasmetallit, roskat, rockfalls ja muut tyylilajit vaikuttavat paljon negatiiviseen musiikkiin, musiikkiin, ilmaisuun ja herättävät kuvia vihasta, pelosta, rumuudesta, vihasta ja tuskasta. Vaikka kirjoitettaisiin paljon harmonista klassista musiikkia, sitä voidaan pitää negatiivisena. 1900-luvun alkupuolella Arthur Chambordin teokset hylättiin, ja joissain tapauksissa ne melkein aiheuttivat myllerrystä konserttiyleisön keskuudessa. Siitä lähtien modernin musiikin säveltäjät ja musiikkikoulut ovat hyväksyneet harmonisen musiikin. Negatiivisesta musiikista on tullut osa modernia televisiota ja elokuvia, ja se muodostaa partituurien perustan, herättää kauhua, jännitystä ja pelkoa ja auttaa siten muotoilemaan modernia kulttuuria.

Parhaat sovellukset meditaation aloittamiseen

Toisaalta aktiivista musiikkia on aina ollut olemassa, ja nykyaikaisen median ansiosta ihmiset alkavat ymmärtää, että Qu Qi ei koskaan tiennyt aktiivisten musiikkimuotojen, kuten gregoriaanisen laulun, muinaisen juutalaisen ja arabialaisen musiikin olemassaolosta. Aktiivisella musiikilla on kyky muuttaa ja parantaa, lisäämällä sisältöä ja onnellisuutta ihmisiin. Se ei ole niin surullinen musiikki on negatiivista. Kun sanon, että laulaja / lauluntekijä voi mennä syvälle ja lentää sitten niin, että sinut ymmärretään surulla, mutta joka inspiroi mukavuutta ja toivoa, ajattelen erityisesti Sarah McLarenin musiikkia. On rock-musiikkia, kuten Moody Blues tai U2, joka voi herättää enkelikuvia.

Se ei ole lausunto mistään tietystä musiikkilajista, vain jos kuuntelet tarkkaan, huomaat, että kuunnelmasi musiikki on positiivista ja negatiivista, ja mielesi, kehosi, tunteesi ja psykologinen vaste. Kun harjoittelet rentouttavaa meditaatiota, voit oppia valitsemaan oikean musiikin. Positiivinen musiikki on upea alku.

Related posts

Ihmisten rakkaus musiikkiin
Last updated on: Published by: gorgeousrhinoceros37b4f7a8 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *